Βρίσκεστε εδώ: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Σύνδεση VPN Οδηγίες σύνδεσης vpn για Windows 10 (Ελληνικά)

Οδηγίες σύνδεσης vpn για Windows 10 (Ελληνικά)

Βημα 1ο

Κάνετε κλικ με το δεξί πλήκτρο του ποντικού στο εικονίδιο του δικτύου και επιλέγετε Άνοιγμα Κέντρου δικτύου και κοινής χρήσης.

1

Βημα2ο

Στοπαράθυροπουανοίγει,επιλέγουμεΡύθμιση νέας σύνδεσης ή δικτύου

2

Βημα3ο

ΕμφανίζεταιτοπαρακάτωπαράθυροκαιεπιλέγετετηνεπιλογήΣύνδεση σε ένα χώρο εργασίας. Ρυθμίστε μια σύνδεση στο χώρο εργασίας σας μέσω τηλεφώνου ή VPN.
3

 Βημα 4ο

 Στο επόμενο παράθυρο επιλέγουμε την πρώτη επιλογή Use my Internet Connection  (VPN)

4

Βημα 5ο

Στο παράθυρο που εμφανίζεται συμπληρώνετε σαν Διεύθυνση Internetτο vpn.aegean.gr (ή προτιμήστε κάποιον άλλο διαθέσιμο VPN server όπως αναφέρεται στην κεντρική σελίδα των οδηγιών). Επίσης θα πρέπει να πληκτρολογήσετε ένα όνομα για την σύνδεση πχ. VPN Aegean.

Και πατάμε Δημιουργία

5

Αμέσως μετά πατάμε Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα όπως φαίνεται παρακάτω:

6

Βημα 6ο

Στη συνέχεια επιλέγουμε την VPNAegean σύνδεσή μας, κάνουμε δεξί κλικ και επιλέγουμε Ιδιότητες

7

Κλικ στην καρτέλα Ασφάλεια και κλικ στην επιλογή Να επιτρέπονται αυτά τα πρωτόκολλα (δεν πειράζετε τίποτα άλλο). Πατήστε ΟΚ και μην βιαστείτε να κλείσετε τα ανοικτά παράθυρα για το επόμενο βήμα.

8

Κλικ στην καρτέλα Δίκτυο και κλικ στην επιλογή Πρωτόκολλο Internet Έκδοση 4 (TCP/IPv4). Πατήστε Ιδιότητες και έπειτα Για προχωρημένους.

img1

 

img2

Στην καρτέλα Ρυθμίσεις IP βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένη επιλογή Χρήση προεπιλεγμένης πύλης στο απομακρυσμένο δίκτυοΠατήστε ΟΚ και συνεχίστε με το επόμενο βήμα.

img3

Στη συνέχεια κάντε ξανά δεξί κλικ στο VPNAegean και επιλέξτε Δημιουργία συντόμευσης ώστε να δημιουργήσετε ένα εικονίδιο / συντόμευση στο VPN που μόλις φτιάξαμε στην Επιφάνεια Εργασίας μας.

9

Στο επόμενο παράθυρο πατήστε το Ναι. Έχετε δημιουργήσει συντόμευση της σύνδεσής σας στην Επιφάνεια Εργασίας σας.

Τέλος για να συνδεθείτε κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο VPN Aegean – Συντόμευση που βρίσκεται στην Επιφάνεια Εργασίας σας, κλικ στο VPNAegean και Σύνδεση

10

Στο παράθυρο Είσοδος πληκτρολογήστε το aegean\ αμέσως μετά το Όνομα Χρήστη και από κάτω τον Κωδικό σας. Πτήστε το ΟΚ για να ολοκληρώσετε την σύνδεση στο VPN.

11

We use cookies
Πατώντας "Συμφωνώ" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση και την ανάλυση της επισκεψιμότητας.