Ασφάλεια Συστημάτων: Κωδικοί Πρόσβασης

Κωδικοί Πρόσβασης

Τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι αυστηρά προσωπικά και δεν πρέπει να τα παρεχετε σε οποιονδήποτε τρίτο για οποιονδήποτε λόγο.

Η Υπηρεσία Πληροφορικής και Επικοινωνιών δεν πρόκειται ποτέ να σας ζητήσει μέσω email την αλλαγή κωδικών (passwords) η την αποστολή μέσω email προσωπικών στοιχείων σας προς οποιαδήποτε υπηρεσία εντός η εκτός του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αν γίνετε αποδέκτης τέτοιου τύπου επικοινωνίας σε οποιαδήποτε μορφή (τηλ, email κλπ) ενημερώστε την Υπηρεσία Πληροφορικής αμέσως.


Τρόποι αλλαγής κωδικού πρόσβασης (password):

Αν γνωρίζετε ήδη τον κωδικό πρόσβασης:

Online: Αν γνωρίζετε ήδη τον κωδικό προσβασης σας και απλώς θέλετε να τον αλλάξετε η να τον ανανεώσετε επισκεφθείτε την σελίδα https://password.aegean.gr

Αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης η δεν μπορείτε να τον αλλάξετε online:

Αυτοπροσώπως: Επισκεφθείτε την Υπηρεσία Πληροφορικής στο Μιχάλειο κτήριο (πρώτος όροφος Υπολογιστικό Κέντρο 2) με την ταυτότητα ή το φοιτητικό πάσο σας.
Μέσω email: Στείλτε μήνυμα στο Chios Helpdesk ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) αναφέροντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και επισυνάπτοντας μια ψηφιακή εικόνα του πάσσο σας η τις 2 όψεις της ταυτότητας σας.

Θα σας καλέσουμε και θα σας ενημερώσουμε για τον νέο κωδικό σας.

Μέσω fax: Στείλτε με fax το φοιτητικό πάσο σας η τις 2 όψεις της ταυτότητα σας στο Chios Helpdesk ( τηλ fax 22710-35059 ) αναφέροντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Θα σας καλέσουμε και θα σας ενημερώσουμε για τον νέο κωδικό σας.

Αρχική Σελίδα Ασφάλεια Συστημάτων Χρήστες Ασφάλεια Συστημάτων: Κωδικοί Πρόσβασης